Breast gatal2

Hai ibu2 semua. Siapa dekat sini pregnant breast rasa gatal2? Normal ke?

2 Các câu trả lời

Saya rasa saya pun macam tu masa pregnant . Tapi tak terfikir pulak masa tu sebab pregnant . Masa masuk toilet sebelum mandi tu saya selalu garu . Tapi gatal tu sekadar gatal je lah tak de lah tumbuh biji biji ke apa . Memang gatal , bila garu tu saya garu sampai puas

5y trước

Ouh yeke. Terima kasih ye 😉

sya pn prnh bgtu sis..cba sis jmpa doktr ad tu dorng bgi ubt ksh msuk dlm lbng kmluan untk ksh hilng gtal2 ad kman blng tu doktr

5y trước

Tq sis. Tapi mmg ubat tu masuk dlm lubang kemaluan ke? Ingatkan ubat sapu je 😅