Bayi melintang 31 week

Hai ibu2 semua siapa ada pengalaman begini.. Bayi melintang d usia 31 week.. Ada cara ka utk posisi normal..

2 Các câu trả lời

sy baby melintang usia 36 week.. pujuk2 Alhamdulillah nak dekat bersalin dia pusing balik.. .31 week tu mmg dia masih berpusing² lagi sis dalam perut ..kalau 37 week dia songsang tu bahaya

2y trước

Sis tidak berurut ka. Risau juga saya.. Sebb anak first songsang dan operate.. Ni anak kedua pula melintang.. Risau klu d operate lagi😥