Problem of pregnancy test

Hai ibu2 semua , saya baru kawen 12/5 haritu and then 5/6 saya buat pregnancy test yg clearblues tu , saya dpt tanda positive yg terang semasa check , kemudian tanda tu makin lama makin pudar and line tu nampak sikit2 ja , adakah normal ? adakah saya mengandung ? maaf ya , saya baru lagi 🙌

1 Trả lời

setiap pregnancy test boleh baca dalam tempoh 15min sahaja. lepas dari tu dah tak valid nak tgk. kalau dlm 15 min tu positive, maknanya positive

2y trước

ouh yaka sis , thankyou share info dgn saya 🥰❤️