Susu Badan

Hai ibu2 semua.. Nak Tanya kandungan berapa bulan@minggu susu badan dihasilkan? Saya dah 34weeks, masih belum ada.. Sepatutnya bila susu dah ada? Boleh share tak kat sini? Risau plak Saya.. Sebab Saya tak minum susu jarang sekali Sebab kena kencing manis takut baby jadi besar..

1 Trả lời

Rata2nya akan keluar susu selepas 3 hari melahirkan. Ada jugak yang terus keluar susu sebaik sahaja selepas melahirkan. Masa mengandung memang tak keluar susu. Ada jugak yang keluar tapi jarang la. Normally selepas melahirkan baru ada.

5y trước

Yeke.. Tq sis..lega dengar.. Ingatkan dh patut ada..