Air Ketuban Pecah

Hai ibu2 semua. Doakan saya selamat bersalin yer.. Baby keluar sihat.. Amiin.. spatut ny due 26/3.. Aduii..

21 Các câu trả lời

Due kta sama sis.. Tpi bby sy msih aktif lg kt dlm.. Best Agak nye kt dlm tu 🤣hrp bby kuar la mgu depan mama nye dh tak sabar dah nak jumpa si baby wlaupun rsa debar² ni😂

Smoga dipermudahkan urusan sis brsalin, mommy n baby sihat 😍.. amin2 ya rabb.. doakan sy jg ye due sy 23/3 ni... hrap kluar la jg sblm due mcm mommy.. 😅

4y trước

Saya mmg tak sabar.. Tapi pujuk baby kluar hari jumaat.. Jgn kluar hari lain.. 😁

Alaaa awalnye . Klau baby kluar 26/3 bday dia sama dengan saya 😭 ahhahahaha 😂 pa pe pun semoga dipermudahkan puan ♥️

Saya due 25/3. Belum ada tanda2 lagi. Tapi dah start rasa nervous. Semoga semua urusan sis dipermudahkan❤

Semoga dipermudahkan urusan. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Pecah terus banyak ke sis? Apepon semoga dipermudahkan ya 😉

4y trước

apa2 yg x kne trus g hsptal je..

Semoga dipermudahkan urusan sis. Aaamiinn3. 🤗💗

cptnya..sy 16/3 ni due..xde lg tanda...cuak dh

Semoga dipermudahkan urusan..aamiinn..🤲🏻

tq semua.. Dh selamat lahirkan baby 🥰🥰🥰

4y trước

Alhamdulillah..tahniah sis,slmt berpantang...jg dri n baby elok2 yea...sy ni dh 39w 1d tp xde tanda2 pn nk bersalin