cereals yang sesuai utk ibu mengandung

hai ibu² semua bleh kongsi x ape cereals yg ibu² mkn semua ? sy x lalu nk mkn nasi .. tp lapar ..kot² ade ibu leh kongsi . nk mkn cococruch or honeystar takut telalu manis . sy xde kencing manis tp nk bejaga2 . terima kasih semua #7weeks #1stbabby

2 Các câu trả lời

Sy dah masuk week15. Dari awal pregnancy sy suka mkn cereal sbb tu je ada selera pagi pagi 😂 nasi susah nak telan. Pilihan sy mmg honeystar je. Sy tak risau psl sugar intake sbb sy tak minum air manis & bnyk minum air masak. InsyaAllah takde apa, janji selalu isi perut walaupun tak lalu makan ☺️🥰

makan cornflakes pun ok