Pampers baby bawa berapa?

Hai ibu2 , selalunya ibu2 semua bawa pampers ke hospital yang dalamnya ada berapa pack yer? Saya ingat nak beli 1bungkus yang besar tu tapi macam terlalu banyak pulak kan ..#ingintahu

4 Các câu trả lời

Hai. Banyak sangat semua nak bawa. Kalau hospital tak jauh dengan rumah boleh bawa 10 dahulu. Depends mommy bersalin di hospital kerajaan atau swasta kalau kerajaan pun masih ada pampers beberapa keping. Tapi better bawa 10 jika rumah tak jauh ye

2y trước

jauh juga puan , hospital terdekat memang ada tapi sebab saya ceaser kan anak pertama dulu memang kena g hospital besar lah tulah ingatkan nak bawak banyak tapi sekarang taktau lagi boleh bersalin normal atau kena ceaser juga bulan 11 ni kena jumpa pakar o&g ingat nak bawa barang sekali sebab takut kena yahan wad je ..

sy bawa 10keping je dulu.. kalau baby kena tahan wad baru sy minta suami hantar lagi separuh bundle yg dah buka tu... biasa nurse akan maklumkan awal2 kalau bby kena tahan wad dan perlukan pampers lebih... wet tissue sy bawa 1 je yg 100pcs tu..

2y trước

ok terima kasih puan

kalu sye bwak 10 jee balance mmg asing letak dlm keta da siap² sbb umh sye jauh n hospital,hospital y ad pakar xde tmpt sye..nsib umh adik dekat n kwasan hospital uh 😅

2y trước

tu kalau ada kereta sendiri macam saya ni suami ada motor je memang saya rasa nak bawa siap2 lah sekali

10 keping dgn wet tissue 1 pack. Standby 1 pack dalam Kereta If suami ada

2y trước

oh yelah terima kasih info