Perkembangan Janin

Hai Ibu2 sekalian? Kandungan ibu2 yang mana satu sekarang? Semoga urusan ibu2 sekalian sentiasa dipermudahkan dan dimurahkan rezeki?

Perkembangan Janin
131 Các câu trả lời

27w . trimester akhir... Fasa yg buat x senang duduk n berdiri. Fasa ni la tetiba gdm muncul.. tetiba high blood detect. Tetiba badan bagai di pump2 dengan jayanya 😂😂😂.tetiba bangun pagi jalan dah mcm 🐧🐧🐧🐧😂.Tetiba x ada angin x ada ribut baby nak keluar. .. pendek kata fasa yang mendebarkan... Baby mengeras , perut tegang dah fikir bukan2😂😂😂

4y trước

Hahaha yg 🐧 tu comel 🤣

Hai semua ibu..kita pon ibu baru..3bulan kahwin alhamdulillah tuhan bagi rezeki, my baby 7weeks 4days

16 weeks bby first..semoga dipermudahkan segala urusan sehingga bersalin..Aamiin🤲🤲

Semoga semua Ibu2 dipermudahkan urusan. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

24weeks, alhamdulillah😍aamin Ya Rabbala'lamin 💞

8week.. Amiin2..,agar slmt sapa ke b'salin nti..kito sma2 doa kn

Tgh menunggu ari.. Harap sgt bby kuar sblm 30 ari bulan ni

wah rindu time pregnant .....baru bersalin 2 bulan yg lalu

18w.. Xsedar dh 5 bulan 😂 seram plak even lagi 4 bulan

doakan sy, 6 bulan lalu sy miscarriage..

4y trước

Amen. Smoga ada rezeki tahun ni...