Tekanan darah rendah

Hai ibu2 sekalian siapa ada masalah macam saya , tekanan bp saya rendah sangat ada tak cara nak atasi ? Tadi saya cek up kena jumpa misi tiap selang sehari .. kalau ada cara boleh tak ibu share pengalaman tekanan bp low ni ? #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

hai mommy. sorry saya tak pernah alami tekanan darah rendah masa pregnant tapi mommy boleh rujuk artikel ni untuk atasi masalah mommy. https://www.google.com/amp/s/hellodoktor.com/kehamilan/rancang-kehamilan/atasi-masalah-tekanan-darah-rendah-semasa-hamil/%3famp=1

2y trước

okey , terima kasih puan atas info