Sakit bahagian ari2

Hai ibu2 saya nak tanya, saya sudah 37 weeks, sebelum ni saya bekerja jadi sangat aktif, tapi saya ikut nasihat doktor dan kawan2 untuk ambil cuti awal sebelum due untuk rehatkan badan, tapi masalah saya sekarang bila saya banyak berehat, saya rasa sakit di bahagian ari2 sampai susah nak angkat kaki, kalau saya berjalan ke sana sini tak rasa pulak sakit, normal ke ibu2 rasa macam tu? #seriusnanya #firstmom

2 Các câu trả lời

Yes normal sakit ari-ari especially ibu dah 37 weeks 😄 sebab baby and rahim semakin membesar and most likely kepala baby dah turun ke bawah also😍

Its normal 38-40 weeks anyx..pasti dah rasa sakit bila baby dah turun. Normal sis