24 week dan mengah

hai ibu2. saya baru masuk 24week anak ke3. normal ke sering rasa mengah and perut rase bloated selepas makan.. perut rasa penuh dan kadang2 sakit kt ari2 kalau lepas duduk bersila lama. ibu2 pernah rasa x? kadang2 tgk perut mcm dh sarat nau. padahal baru 24week. #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

angin banyak kut sis, nampak sarat tu sebab kembung. mengah pun sebab kembung. jaga makan, timing makan etc, kalau tak, boleh melarat jadi gastrik.

Sya untuk elak bloated, sya makan sikit2 tapi kerap..