Selesema

Hai ibu2 preg... skrang sya mngndung 32 weeks..pgerakan baby dh ckup 10 pda pkul 5 ptg tdi.. Mlm ni sya kena serang slsema,baby agak kurang aktif skit dri biasa...ataupun prgerakan bby mmg terbatas sbb ruang mkin sempit (or baby tido) prlu ke sya rsau or something..tapi hrini ckup 10 kicks.. bgi pndangan msing2 pls help meee #doayangbaik2ibu2 #first

1 Trả lời

fikir baik2 je sis..Normal tu bby nty gerak pl k Jp lg..tgk nty stgh jam dia grak n aktif..Slsma kne mkn ubt tpi rjuk doc lah lau xelok dlm 3@4hri

5y trước

Baiklah sis 😊