39weeks air ketuban leaking

Hai ibu2 pagi tadi ayaq ketuban laju trun pukul 2:30 pagi , terus mai pac untuk cek laluan baru 2cm , ibu2 yg ada pengalaman agak2 amek masa tak nk bersalin , doc cakap kalau rini xbersalin esok masuk ubat paksa beranak , skrg air ketuban keja penuh kat pad skli darah sat2 tukar , kalau bole xmau induce takut 😩😩😩😩

2 Các câu trả lời

Biase kalau dah ketuban leaking, doc akan induce . Tak blh tunggu lama2 takut jangkitan kuman.