Pencuci muka.

Hai ibu2, nak tnye pencuci muka apa yg sesuai untuk ibu mengandung ye yg mmng khas untuk ibu mengandung?? Ada ibu2 yg tahu??#firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

just avoid ingredients such as 1. hydroquinone 2. retinol/retinoid 3. salicylic acid/benzoyl peroxide 4. accutane 5. Chemical sunscreen nnt pergi check up pun boleh tanya Dr ingredients apa lagi yang x sesuai untuk pregnancy ok ;)

3y trước

good reply 👍🏿👍🏿