ask n share

hai ibu2 . nak tnya mcm ni +ve atau x ye .. sy kehilangan anak bulan 6 haritu ..25weeks meninggal dlm perut ( anak 1st) .. doakan kalau ada rzeki sy kalini anak sihat dan dipmudahkan segala ururan ye mommy2 semua ❤️

ask n share
2 Các câu trả lời

+ve ni sis , congrats mommy jaga diri 💕 nak kepastian lebih pergi check klinik tau mommy.

3y trước

terima kasihhhh mommy ❤️ insyaallah ikut kiraan bru 6 minggu . tkut nnti awal sgt pulak scan tngu 9 weeks bru scan

boleh tahu, kenapa yg dulu tu meninggal dalam perut?

3y trước

kene jangkitan kuman siss .. mmm ..sbb ada keputihan dr awal mngndung tp xbg tau doktor . kputihan yg teruk smpai gatal . sminggu sblm anak meninggal bru bg tau doktor n amik sample .. mse mninggal bru tahu gbs +