Pusat ibu tenggelam

Hai ibu². Nak tanya normal ke pusat ibu mengandung makin hari makin tenggelam. Biasa tgh orang pregnant, pusat makin timbul tersembur cam tu. Tp yg saya tenggelam ibarat mata sepet dah 😂 dan kadang2 rasa geli2 sakit. Almaklum laa first mom road to 38weeks. Ada ke sama kes dgn sy ny ?

4 Các câu trả lời

saya kalau pregnant anak girl pusat tenggelam, kalau boy pusat tersembul. kebanyakan ibu2 gitu la tapi ade je kan,, ye la kan ragam ibu2 mengandung ni pelik2. saya ngandung anak girl badan aktif je tak lemau2, now mengandung baby boy asyik nak melepek je belum ape2 dah mengah penat

Saya masa mngdung ank first boy pusat tersmbul skrg scan girl tapi pusat tenggelam xtaw laa girl ke x ... hehe bru 37w

8mo trước

sy scan bby boy

Pusat saya timbul tapi bila masuk 37w jd tenggelam😅 mgkin sbb baby duduk bwh kot

Sy pernah jd time mengandung ank first..lahir baby girl

8mo trước

tp sy scan bby boy. nurse ckp normal