Nipple tenggelam

Hi mommy, sape yg mcm saya jenis yg puting tenggelam sebelah? Sebelom mengandung, mmg puting tenggelam.. dah nk masuk 5 bln ni sy perasan puting yg tenggelam tu keluar.. elok aje.. risau dah fikir pasni nk menyusu baby mcm mne.. syukur skrg dah ok sikit..

3 Các câu trả lời

saya pun mcm sis masa mandi tarik selalu pastu lama2 terlupa nak buat haha masa susukan baby mula2 ok je baby akan hisap kuat tp akan jadi luka lama2 sbb baby tarik kan puting tu sapu dgn susu sendiri je dkt tempat luka, nanti ok and bahagian yg tenggelam ni la kalau keluar susu, mencurah2 banyak siap kene slowkan flow kalau nak df baby so, sis jangan risau kay *tips satu lg, minta suami tolong 😅

lps je bersalin nnti tenggelam balik mcm saya 😂 masa mengandung elok je keluar. lepas bersalin jadi tenggelam balik. so sye pon xnak stress pening. pam susu ltk botol settle mslh. so die susu pon xde lama nak tgu mcm bagi df.

1y trước

sama first baby pam letak dlm botol. time baby takngamuk nak susu boleh try df. klau bby dh nangis mmg btol je😂

mse mandi kne rajin tarik sis. urut2.. bykn bljr ilmu penyusuan bdn..sb nt baby da klua klo susu tk de or sikit nt org dok push2 kte yg mental koyak.. good luck