muntah susu

Hai ibu2.. Macam mana nak elakkan anak muntah susu balik ye sebab anak gemar kemam lama2 susu even dah sendawa.. Kekadang dah sendawa, tapi anak still macam nak temuntah time tidur.. Takot tersedak susu ke ape ke.. Hmm.. Bantu please.. ?

2 Các câu trả lời

Kenyangkan dia lepas menyusu. Buat sampai dia sendawa. Tapi kalau baby bawah 4 bulan memang akan selalu jeluak susu.

5y trước

Dah sendawa banyak kali, tapi still kekadang dia keluar kan balik sampai kekadang macam tercekik pon ada..

Saya selalu tido kan baby mengiring untuk elak tertelan jeluak susu..

10mo trước

sy pon penah buat gini..sbb dia lg lena n lgkah selamat dr tersedak..tapi tidur mengiring sbnrnye x elok tuk baby...hmm..