Nak tanye?sy tengok kebanyakan ibu2 semua ad alahan teruk,mcm2 lagi.tapi knpe sy tiada ye?Baik2 sj😟

Hai ibu2 hamil 10 mggu

5 Các câu trả lời

jgnlah diminta awak hahahah as long as baby sihat cukup laa sesungguhnya alahan tu xbest ya saya trauma nak mengandung lagi sbb alhan teruk😌

Tak semua org merasa alahan. Ada yg nnt akhir2 pregnancy baru rasa alahan. Sementara takde alahan ni enjoy dulu makan 😂

Saya pun takde alahan 3 kali pregnant ok je. Kenapa nk sedih pulak😂 nk alahan ke hehehe

alhamdulillah,sy pun 2x pregnant takda alahan. jgn risau,normal je tu.

bersyukurlah sis tak ada alahan. letih tau kena alahan ni.