Minta doa ibu2

Hai ibu2 due sy 19/8 skrng sy dah 39 weeks 2days.. Minta doa ibu2 semoga sy dipermudahkan bersalin sblum sy kna serah diri ..tanda2 nk bersalin xde lg ni ##seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

25 Các câu trả lời

insyaAllah, semoga dipermudahkan segala urusan ibu dan baby.. Amiin 🤲🏼

Sis sama dengan saya 19/8 ni, saya pon takde tanda2 nak bersalin lagi

Semoga Dipermudahkan bersalinnya. Ibu dan baby selamat dan sihat

semoga dipermudahkan semuanya, sis dan baby selamat..take care..

sy 18/8 tapi tanda2 pun x de lagi .cuma mengeras kadang2

Samaaa due dateee. Eee risaunya takde tanda lg ni 🥹😭

semoga dipermudahkan segala urusan bersalin sis aamin

InshaAllah semoga dipermudahkan semuanyaaa aminn

Inn shaa Allah, semoga d permudahkan sis..

smga di permudah dn di lancar kan amin