Supliment

Hai ibu2, boleh tak suggest produck untuk wanita yang ok nak kembalikan macam sebelum lahirkan anak

1 Trả lời

Dari segi apa ? Size badan atau dalaman wanita . Kalau size badan kena diet dan exercise . Nak amalkan menu semasa berpantang pun boleh tapi portion kena betul . Exercise , kalau awak baru habis pantang cari yang sesuai . Kalau dalaman wanita saya guna pencuci putik telaga dara by bonda rozita . Wangi dan berangin . Dah masuk dua bulan saya guna ada separuh lagi , sebotol pun RM23 je kalau tak silap. Pakai pencuci ni boleh buang bau busuk miss v dengan boleh ketat kan . Selain tu boleh amalkan jamu .