Rsa Bby Bergerak

Hai ibu².. Boleh kongsi tak first ibu² rsa tendangn manja si baby d perut tu rsa mcm mna ya?? Dan brapa week rsa baby brgerak dlm perut?? Sya dh 17w2d.. Tpi tkda rsa brgerak lg..

2 Các câu trả lời

sya first rsa mcm tndgn yg sgt kuat, scra tba2, siap tjrit kcil 'aduiii', kwn krja pun tkjut sya tjrit msa tu😂yg lain xingt sgt da,

16weeks rasa dah.. alhamdulillah husband pun rasa..mcm jentik2..doc kata sebab perut jenis nipis,jadi mudah rasa :)