Uri dibawah

Hai ibu2 , ada tak yg 20 week+ yg uri berada kedudukkan di bawah ? Apa nak buat ya .. Selalu sakit bahagian ari2 . Ada solusi tak ?#ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

hi mommy. saya tk pasti samada sakit dibahagian ari ari ni ada kaitan atau tidak dgn masalah uri di bawah. mommy boleh cuba rehat dan jangan bagi tekanan dekat bahagian abdomen. mommy boleh letak hot pack jugak tapi saya tk syorkan mommy guna salonpas/koyok. kalau sakit tu disebabkan berat baby, sy recommend mommy beli pregnancy support belt/maternity support belt utk kurangkan masalah sakit belakang dan sakit di bahagian ari ari. atau lebih baik lagi mommy consult dgn doktor/nurse semoga dipermudah urusan mommy ❤

2y trước

welcome mommy. moga baik baik buat mommy dan baby ye ❤