Berangin dan kembung perut

Hai assalamualaikum.. Saya baru 4w tapi sejak dapat tahu pregnant sampai sekarang perut saya masih lagi berangin dan sangat tak selesa sehinggakan hilang selera makan. Bila dah tak selera makan badan jadi letih dan tak larat sangat2. Ada tak mommies2 yang macam ni? Macam mana cara nak atasi ya? Harap ada yang sudi membantu, terima kasih 🥺

1 Trả lời

cuba letak halia dalam air suam , halia tu lenyekkan .. minum 1 gelas

2mo trước

ok baik2, nanti saya cuba. terima kasih ya