Perut besar

Hai ibu2, ada tak ibu dlm ni pergi cek klinik dlm 10 minggu camtu (bru nak bukak buku pink), pastu nurse kata mcm besar pulak perut awk ni.. biasa klau 10 minggu pegang, tak rasa sgt lagi baby.. ni awk sy dh bole rasa.. dia tnya, btul ke tarikh period awk ni.. tapi takpe, nti pergi scan confirm dulu.. rabu ni bru nak scan, tapi saje la nk tnya pndapat2 ibu2 yg pernah mcm tu jugak.. boleh share.. thanks ibu2..

2 Các câu trả lời

Hai mommy. Saya tak pernah alami macam tu. Takpe mommy. Nanti nak scan Dr boleh confirmkan betul ke edd tu dan usia kandungan

2y trước

tu lah.. tak sabar nk tunggu scan hari rabu ni.. harap2 baby sihat2 saje..

ke pregnant twins