37w 5d counting days

Hai ibu2. Ada ke due 28/2 tp dh bersalin? Saya masih menunggu tanda turun. Satu badan dh sakit2. Belakang, pinggang, kangkang, vagina. Semua serba tak kena. Tapi tak ada tanda turun lagi… kalau nak ke PAC, kena ada tanda turun ke ya? Cth air ketuban pecah, bloodshow? Sakit sgt dh satu badan. Baby pun kerap mengeras. Saya first time mommy.. #seriusnanya Update: harini saya dh ke PAC tapi bila check pakai CTG tu takda pula contractions 😅 bukaan pon takda 🥲 tapi sudah admitted sebab high BP dan alang2 kandungan sudah cukup bulan. Doakan urusan bersalin saya dimudahkan ya 🫶🏻🫶🏻

10 Các câu trả lời

Dah bersalin ke sis?

7mo trước

Mudah mudahan sis.. semoga selamat dan dipermudahkan awk bersalin ❤️