Boleh ke makan magie

Hai ibu semua. Nak tanya sy 6week4day. Time pregnant ni bole ke makan magie? Boleh share tak benda apa bole makan apa xboleh makan. #bantusharing #seriusnanya #firstbaby #mommybuntu #1stimemom

10 Các câu trả lời

Sepanjang pregnant 3 kali saya makan sebab mmg teringin sangat2 tapi campur sayur dan air rehusan megi yang pertama tu buang . Tapi haritu buat megi kari tu huat alas goreng sekali esok bangun tido terus kaki tangan bengkak2 sebab megi tinggi garam nasib takde darah tinggi hehe

Manggi KLU teringin bolh sebulan skli bolh tpi Manggi tu air yg ptama buang ,gantikan yg baru pastu campur dgn sayuran atau isi lauk skit..😊

4y trước

sama²..

saya sllu mkn maggie bukn sb mengidam tp sebab mengisi perut yg lapar. sebab itu je yg ada d rumah .harap kndungan baik2 jee😣

4y trước

iyaa tanak bebankan suami dgn bgtau kena mkn itu ini .. sb dia pun sama makan maggie je sama2 struggle 😁

hehe mmg nk mkn megi tu trase sgt...sy makan je😆tp xslu lah...lps lps da mkn megi kne mkn bkhasiat pulak...mkn buah

Boleh makan tapi berpada. Bnayakkan makanan berkhasiat.

Boleh makan Maggi tapi tak boleh kerap. #TAPsupermoms

Boleh kalau nak sangat. Tapi jangan banyak tu je.

Maaf knpe xboleh ye mkn maggi time pregnant??

4y trước

bukan tak boleh mkn,tapi berpada2 lah mkn.megi tu pun bukannya makanan berkhasiat.ibu mngandung sebaiknya makan makanan yg berkhasiat utk perkembangan bby.

Boleh je tapi jangan amalkan selalu.

mkn sekadar utk merasa..