ANAK CUCUK 5 BULAN LAMBAT

Hai ibu semua.. nak tanya anak sya 18/4 akan masuk 5 bulan.. 6/4 haritu dah cucuk complete utk 4bulan.. tapi sya ragu date yang nurse kk bagi untuk cucuk 5 bulan.. date dia bagi 13/6 yang mana bulan 6 tu anak dah masuk 7 bulan tapi cucuk 5 bulan 😰.. so umur dia 5 bulan dah lepas.. bulan 6 pulak umur masuk 7 bulan baru nak cucuk utk 5 bulan.. macam mana ya ?

1 Trả lời

jauh nauu date nye larii. ke nurse tu salah ltk bulan? cube la tye balik.

1y trước

tu la sis rasa ragu ragu bila cek balik buku anak.. tu la nnt nak pgi kk semula tanya