Tidur berbuai

Hai ibu ii semua , saya nak tanya la ade tak ibu ii kt sini anak nya tidur nak berbuai je , kalau letak kt bawah je nangis , sbb saya mcm tuh la anak baru nak masok sebulan bila tidur nak di pegang je , saya try masok buai , die tidur lena sangat , jdi malam kne letak buai jgk , #bantujawab #ingintahu #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

ank sy dua2 mcm tu ...mula2 nk bertepuk n peluk jee ...sy try guna buai ...berhnti buai je bgun ...so guna pulak buai elektrik ...tpi msuk 4-6 bulan sy putuskan buai dahh

sy aritu bg siang buai..mlm tido ngan sy kt bawah

2mo trước

ouh tpi saya malam pon die tk nak letak