ruam gatal lepas bersalin

Hai ibu ibu semua.. Ada tak yang pernah kena ruam gatal lepas bersalin? Sebelum ni tak pernah jadi camni. Lepas bersalin naik ruam gatal dua2 belah kaki. Dah pergi klinik, doc bagi ubat gatal yang sapu tu jer.. Apa ubat yang bagus ya kalau jadi camni?

ruam gatal lepas bersalin
37 Các câu trả lời

Kalu sis duk kg.. Cari daun nii.. Insyaallah..

5y trước

Ramas blh.. Tumbuk pun blh.. Gosok kat tmpt gatal tu..

biarkan je..jgn garu..pakai minyak or lotion

Pi farmasi beli ubat sapu dermapro.. Cepat sgt baik

5y trước

Ok sis. Tq 😃

Saya pun sama..nnti dia hilang sendiri

Takde yang nak tolong jawab ke? 😩

2y trước

Salam siss saya pun naik gatal2 dh 30 hari berpantang ada sapu jugak krem tuu ni naik gatal2 dkt kaki sahaja ada sesiapa boleh bantu??

Sis ade allergic ubt ke.. Atau jamu..?

5y trước

Mybe sis allergic dgn param tulaa kot.. Ad org xsesuai pkai param.. Even letak dahi sekalipun..

G farmasi minta ubat gatal..

5y trước

Dah pergi harini. Ubat candid b. Baru nak try. Harap2 berkesan 😔