Susu Formula & warmer susu

Hai ibu ibu saya nak tanya yg lebih berpengalaman. Susu formula yang siap dibancuh kemudian kita pasangkan warmer dekat botol susu contoh kita nak keluar bancuh susu siap2 dan letak pada travel warmer, susu tu boleh bertahan berapa lama ya Kalau anak masih tak minum dalam tempoh masa 2 jam ? Adakah susu tu masih boleh diminum walaupun sudah melebihi 2 jam sebab sentiasa disuamkan menggunakan warmer.

1 Trả lời

tak boleh. fm lepas bancuh kena habiskan dalam masa 2jam shj

1y trước

Betul, Susu fm limit kena minum even dlm warmer adalah 2jam. lbh dri tu mmg xbaik dah..