susu dalam warmer

Nak tanya susu kalau dr fridge dah masuk dalam warmer boleh tahan berapa lama susu tu? Dan kalau nk masuk dlm fridge balik boleh ke kalau belum diminum lg

5 Các câu trả lời

xboleh dh bila dh dlm warmer nk msuk fridge..Kena hbiskan atau buang..Xslap ade dkt buku bby yg bhgian susu ibu nie..Thn berapa lama..Xslap tahan 3jam jew lau xusik lg..Klu dh usik sejam je

Tahan 3-4 jam je sis.. klau dh kena air liur baby tahan 1 jam je

5y trước

Oh ok thanks sis ☺

Better not to warm and put back into fridge

5y trước

Yes sure thanks! ☺

Susu ibu

5y trước

Wow terima kasih sis!

Susu Ibu

5y trước

Terima kasih sis 😀