Salam moning ibu ibu

Hai ibu ibu saya nak tanya ada tak ibu mengandung minum nie ? Bagus tak ?

Salam moning ibu ibu
22 Các câu trả lời

sy pernah minum masa preggy 5bln..ok..xrasa lesu..sy suka..lgpun masa tu sy masih alahan..jd xsuka mkn nasi..kna paksa mkn..tp sy minum 1tong je..skeg bby 4bln..br nk repeat minum..sbb bby kuat menyusu..sy xlarat nk mkn je keje..haha..minum ni knyang lama sikit..

Saya mmg ambil set hamil shaklee sejak awal pregnancy smpai skrg kandungan nak masuk 7 bulan..mmg elok sgt2..klu asik lapar nk mengunyah je, sy telan ni..jadi xdela sy mengarut makan makanan yg bukan2..hehe

tersangatlah bagus. sy amalkan sejak preggy 18weeks smpai skrg 31 weeks. alahan dah xde. mood bagus je. hormon stabil. muka feloles. berat baby pun ideal. minum 1 cawan sblm tido dgn susu..knyang smpai pg.

better takyah lah ambik apa2 yg berunsur soya. nanti anak mudah dapat alahan kulit lepas lahir. makan lah kurma ke, minum madu tualang ke, habbatussauda ke. much better.

3y trước

ya sis. kesian anak nanti menanggung. kalau orang kata minum soya nanti anak putih tu mitos je. putih ke tak ke tengok baka sebenarnya

bagus utk tenaga dan kuatkan rahim inshaaAllah dengan izinNya. saya amalkan shaklee juga, tp x ambik susu esp ni sbb x lalu tekak nak minum skrg ni.. fasa muntah2 ni.. hihi

Elok sangat. Saya minum sekali je. Nk penuhkan susu badan. Pastu tak minum dah. Sbb takut breast tak mampu nak tampung susu berlebihan 😂😂

3y trước

Tak minum time preggy. Tapi minum time da bersalin. 3hari lepas bersalin, esok nya baru minum sekali dah penuh wak

Saya pun ambil, first time preggy bertenaga. Walaupun kerja guru bergerak sana sini, sampai tengahari baru rasa lapar 😁

saya minum ni sis. xtaulah apa kelebihan dia.. sbb sebelum pregnant mmg amik ni..... knon nak plan la hehehe

sy pon minum.t'sgt la bagus.rase b'tenaga je.perut pon kenyang.sy minum awal pg sblm amek breakfast berat

Sya pernh minum esp soya ni.. Bby sya lahir putih.. Air susu pun mencurah byk.. Mmg bgus la ni...