Salam moning ibu ibu

Hai ibu ibu saya nak tanya ada tak ibu mengandung minum nie ? Bagus tak ?

Salam moning ibu ibu
22 Các câu trả lời

Sy pun amalkan ESP nie...mnyokong pertumbuhan bayi dlm rahim & meningkatkan pnghasilan susu ibu..

mmg minum esp sebelum hamil..skrg stop dlu sbb hamil 8 weeks..tak tau blh minum ke tak 😅

saya pun minum esp ni kadang blend dengan buah. Bagus membekalkan tenaga dan pertumbuhan bayi.

sy ikthiar dgn esp shaklee dan folic acid shaklee. Alhamdulillah skrg preggy

saya pernah minum tapi tak tahu la sebab mase tu baru 3 ke 2 bulan

mmg bagus , air ketuban dari kurang jadi bertambah 😍

sy ada amalkan dr awal mengandung.. minum waktu pagi..

Bagus..support diri dgn baby...sedap pun sedap

pengambilan dari bebulan ya nak ambil ESP ni..

Bagus untuk bagi tenaga untuk mommy