Terlanggar bongol

Hai ibu ibu, saya da mengandung dlm 13minggu 5 hari mcm tu, sy nk tnye ade kesan ap ap ke kpada kandungan sy bila terlanggar bongol semasa membawa kereta dgn laju sbb tak sempat nk perlahankn kereta? Sy duduk di bahagian penumpang belakang dan agak melambung dgn tinggi.. jadi ade ap ap kesan ke disebabkn itu? Sbb ini kali pertma sy mengandung..harap ade yg dpt membantu sy🙏🏻🥹#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Hi mommy.. InsyaAllah takde apa apa tu. Selagi takde bleeding & sakit mencucuk, ok je lagi

1y trước

Iya awak.. saya accident motor masa pregnant 9weeks. Alhamdulillah takde bleeding & baby ok smpai skrg, dah 22 weeks. Sbb baby dlm kantung, sentiasa ada protection dlm tu