Darah ibu O

Hai ibu ibu. Nak tanya, siapa ibu2 sini yang kumpulan darah O. Anak ok tk? Ramai yang cakap kalau ibu darah O kemungkinan besar anak akan kena kuning. Kuning yang teruk . So apakah langkah2 yang kita harus buat?

18 Các câu trả lời

sy darah 0 suami pun darah 0 msa bby lahir bby sy x de jaundis sbb suami bgi kurma,kismis & susu kambing alhmdulilh

4y trước

yup untuk ibu makn nnti menyusu ank pun rse bnda yg sma sy fully bf☺️

Sy darah O.. Anak 2nd mmg ad kuning.. Teruk jgk la.. Tp alhamdulillah dlm msa tak sampai smggu dah ok kuning

Saya dan suami O. Tapi saya O+. Alhamdulillah anak masa kena kuning taklama, 5hari camtu.

Saya darah o.baby siap kena prolong jaundice. Xtaula pulak kalau efek makan ap2.

Maksud cara pemakanan ibu tu cmne? Sy tk thu apa yg bleh apa yg tk Bleh

Saya darah o+. Alhamdulillah, anak saya takde kuning langsung.

4y trước

Xde plak sis. Tp yg sy igt sepanjang pregnant sy memang xmakan makanan ² fast food, makanan segera.

Saya darah O+ .anak first demam Kuning sampai habis pantang.

4y trước

Sama la dgn ank sy

Sy darah O+ tapi anak alhamdulillah takde kuning.

4y trước

Sy mkn pati delima gulsan 1 sudu sblom bfast, air kelapa dgn air zam2 hari2. Fastfood xmkn sgt. Maggi pun xmakan. Xsure la kut sebab2 tu xde kuning. Hehe