Baby 1month

Hai ibu ibu nak tanya , baby 1bulan mmg dia tak cucuk ya ? Checkup berat dan perkembangan baby sahaja ke ?

9 Các câu trả lời

jadual baru..vaksin utk 1bulan terdpt dlm vaksin utk bby 2bulan...so 1bln xccuk..sila rujuk jadual imunisasi dlm buku...xpham kena tnya nurse n dktr..hihi

Ya betul tu..ccuk start 2 bln. sbb baby lahir da ccuk bcg dgn ape tah 1 lagi. so utk 1bln mmg tak ccuk. start 2 bln bru ccuk blek. 😊

Aah dia cucuk masa baru lahir tu lepastu 2bln nti. Jadual baru

Betul. 2 bulan baru cucuk. Jadual imunisasi baru

haah. 1bulan tak cucuk. 2 bulan nnti baru cucuk

Ye. Dlm buku baby dh ada jadual.

2bulan bru cucuk

2 bulan nt cucuk

ya