Ingin tahu

Hai ibu berpagalaman yg preggy anak ke2 or 3 dan juga 4 ada yg bersalin awal tdk ikut due date ya..maksud sy contoh due date tu 1/10/2022/ bersalin awal 27/9/2022 mcm tu ada kh #seriusnanya

20 Các câu trả lời

ada.sbb tu kena persediaan awal .sbb kita xtahu bila bby mahu keluar.tambh2 lagi kalau ada risiko2 .😊😊😊mcm saya nk pertama ada drh tinggi mnis kncing kotor.so kena beranak awal.doc sruh cukupkqn 37week je.xsmpqi pun dkt due.ank 2.sptt lhir 16.1.20 tp nak bernk juga 27.12.19😊