bird nest

Hai ibu.. Ada X ibu ibu Kat sini yg minum bird nest? Adakah ia selamat for baby? Masak sendiri ke or beli from shop?

1 Trả lời

Hai sis. Pernah tanya doktor, doktor tak suggest kan. Katanya takde khasiat penting pun untuk baby. Kalau sis nak kulit anak dan sis cantik boleh ambik dari buahan, contoh oren atau delima dll. Nanti dah beranak sis boleh la minum semula, bagus masak sendiri je sis 🤭 kalau beli siap punya banyak kandungan gula. Bird nest pun kurang dari 10%

5y trước

Ohh okay Sis.. Tq yea..