bleeding

Hai gais.. Normal ke kalau keluar darah awal pregnancy ni? Btw darah tu xde keluar byk sgt.. Sikit je.. N sakit belakang n cramp tu lain mcm..

105 Các câu trả lời

Pergi hospital terdekat .. Xbole nk g hospital g klinik pun jadilahh .. Mana da org mengndung tp mash haid. .

Awk cepat pegi hosptal. Sy skg 13w da pernah bleeding 2x. Mng sy terus pegi emergncy doktor akan pantau kita

Might be implantation bleeding.. pergi klinik atay hospital check..pendarahan semasa pregnant tidak normal.

Sis g laaa jumpa doctor nk kpastian, risau jugak tuu.. Mudahan xde apalaa , sihat mom n bby yea👍❤

5y trước

Amiin3.. okey sis noted.

Kalau darah banyak pergi jumpa doktor ye puan. Jangan lengah2 lagi. Semoga puan dan baby sihat2 sahaja.

Xnormal..nurse pon pesan tulis dlm buku pink, pantau pendarahan jika ada trus ke hospital.. 😥

Tak normal. Cpt2 pergi hospital. Biasanya darah fresh tu tanda keguguran. Spotting brown yg normal.

5y trước

Ye sy dulupun darah sbsr syiling 10sen. Ketul sikit. Penempelan shj.

Waktu pregnant kalau ada keluar darah tu tak normal . Kena pergi check untuk confirmkan punca

Nurse selalu pesan setiap kali cek up, klau pendarahan wktu mgandung trus ke hsptal.

Sya pun penah keluar darah sikit2 time 6 ke 8 mggu mcm tu, nurse cakap normal.