bleeding

Hai gais.. Normal ke kalau keluar darah awal pregnancy ni? Btw darah tu xde keluar byk sgt.. Sikit je.. N sakit belakang n cramp tu lain mcm..

105 Các câu trả lời

Sy pun bleeding smlm.. Dh check..dr bg ubat kuat rahim dan mc. Kene bedrest.

Org panggil first blood tapi kene pegi hospital jugak , takut ada punca yg lain

Sa begini at 7weeks dan keguguran sis.jgn tunggu lama..pegi emergency terus skrg jg

5y trước

Noted tq mommy info

Pergi hospital la sis. Nurse x pesan ke suruh pegi hospital kalau bleeding

lebih baik awak jumpa doctor utk kepastian jika ada sebarang pendarahan.

kalau kua sikit je.. g kk.. kalau bleeding byk br hospital.

Pregnant, klu kua darah, xkisah lah.. Bnyk k sikit... Terus pgi HOSPITAL....

5y trước

Baru first time sis. Blm ada pengalaman lagi. Ada baca juga, tapi utk kepastian itu yg saya tanya dlm ni 😊. Tq info 😊

Better pigi cek doc sis,lebih Arif.. Bap pregy ni xde kuar darah.

G klinik sis tkut rahim x kuat atau apa..nt doc bleh bg ubat..

Tak normal..sbb waktu prgnt sepatutnya xde apa2 pndarahan