bleeding

Hai gais.. Normal ke kalau keluar darah awal pregnancy ni? Btw darah tu xde keluar byk sgt.. Sikit je.. N sakit belakang n cramp tu lain mcm..

105 Các câu trả lời

Refer doc sis..

Tak normal

Xnormal..

Spotting

Normal

Bahaya

😥

Sy Pon pernah cmtu, kena g jmpa doc, sbb Kita kuat berjalan xperlu wat keja brt²😊

g hospital cek.. sy hri tu x smpai shri kluar cmtu terus g hospital..

Sy bru lalui . Better g klinik . Alhmdulilah scan bby ok . Drah sikit je . Bkn ketulan drah yg kluar .. Skrang dh nk msuk 8week