bleeding

Hai gais.. Normal ke kalau keluar darah awal pregnancy ni? Btw darah tu xde keluar byk sgt.. Sikit je.. N sakit belakang n cramp tu lain mcm..

105 Các câu trả lời

better sis pg cek kat klinik terus.

Saya pun bleeding dh seminggu... Mula2 warn coklat lama2 fresh blood.. P hospital scan nampak kantung je.... Pakar ckp dah gugur...sis dah p hospital ke

5y trước

Allahu. Byw tq ya

cpt2 gi klinik.. bhye tu

5y trước

Noted mommy.

better jumpa doctor.. risau sbb pendarahan yg byk tu. Semoga dipermudahkan urusan sis.

5y trước

Noted. Tq mommy.

Sis Ada skit prut x.sis refer klnik.tanya dok.

5y trước

Tak ada. Cuma rasa sakit pinggang blkang. Kena check dlu jumpa Dr ni. Tq ya mommy