Iberet acid folic

Hai, doktor sruh sye makan iberet ni, tp lupe plk nk tanya waktu mkn mcm mana... Bile waktu sesuai ya ?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

Iberet acid folic
2 Các câu trả lời

boleh mengambil 1 tablet setiap hari, paling berkesan diambil ketika perut kosong, 1 atau 2 jam sebelum makan. .  klu takut muntah minum dengan air Oren twister tu ...

2y trước

Cuba makan ubat ni time malam, masa nak tidur.. Saya pon buat camtu aje.. Alhamdulillah oke.. Kalau tak boleh jugak nurse akan suggest amik iberet atau maltofer

Makan sebiji sehari, sejam sebelum makan atau 2jam selepas makan..

2y trước

kalo mcm sye ad gastrik, agak waktu mne sesuai ya