Jantina Baby

Hai . Dalam time 3m ni da boleh scan ker untk tahu jantina baby ?

22 Các câu trả lời

My mil is a doctor. Dulu masa 14weeks dia nampak dah my baby punya gender. Tips nya, dia tengok ada rahim ke takde. 2D scan je paling detail. Mula² tak caye yela tak nampak kan celah mana girl nye anak i. Makin membesar eh yela betul la pempuan 😂

Doc sy ckp masa gi check up 18 weeks ari tu dh bole nampak tp tu la baby kepit..n membelakangkan..jd xdpt nampak huhu.doc suggest utk detail scan masa 22 weeks nnt..hrp2 masa tu nmpk la..

Sy pnh gugur masa 15w, kluar janin tp jntina blum trbntuk (baru nk trbntuk)...jd sy anggp jntina akn npk dlm 16w ke ats, 4bln kn dh d tiup rohnya...

Tu la.. Nurse yg dtg rmh check kandungan sy ckp elok pergi 28minggu sekali buat detail scan dgn gender..

Tak sure pulak tp kalau tmpt sy boleh buat detail scan 20w-24w. Dlm 4m mcm tu dah blh check gender.

Saya dh 25week smpai sekrng tak tau jantina.. Sebb baby dok kepit.. Malu laa tuu gn ibu dia.. Hahahaha..

4y trước

Haha....

Aduhh.. Klo ye pon dia 4bulan ke atas.. Tapi masih boleh berubah2.. Baik tggu 5bulan ke atas

saya scan tengok jantina masa tu da 5bulan... lambat tengok sbb nak buat detail scan

Scan masa 3m tak boleh nampak gender. Tapi kalau buat NICC test boleh tau gender.

5month bru nmpk jantina mommy..better when 5month laa scan..😁😁