Jantina Baby

Hai . Dalam time 3m ni da boleh scan ker untk tahu jantina baby ?

22 Các câu trả lời

Sepatutnya 24week dh npk jntina. Bergantung pd kedudukan baby tu cmne.

20week keatas dah boleh tahu.. Itupun kalau baby bagi kerjasama :)

Kalau boy. Sudah boleh nmpk bebird. Ank lelaki sy scan msa 15w dh nmpk

4y trước

Eee seronoknyaa. Ni minggu depan baru scan dkt kk. Dah masuk 18w. Entah nampak ke tidak tak tahu laa 😅

Lum... Biasanya 5 bulan ke atas baru jelas.. Bersamaan 20 minggu

Sy 5 bulan pn xnampk lg jntina....bby xnk brkerjasama

3m tk nmpak jantina lgi.. 4 bln ke ats bru nmpak

3m xnampak jantina lg. 18m ke atas br blh scan.

Blm lgi sis.. biase 20 week bru npk..😊

20w biasanya baru nampak sis

better 4bulan keatas sis