Barang Baby

Hai, brg baby murah2 kat mna elok? Anakku ok ka?? #firstbaby

2 Các câu trả lời

Saya rasa pureen pun ok jgk. Tapi lain2 mall, lain hrga. Hari tu sy tgk harga baju pureen kat TF Mart rm11.90 je sepasang. Saiz newborn xde, yg banyak saiz 0-6m dan ke atas. Anakku, disney kira mahal juga rm20++ sepasang. Brand yg murah sikit macam pureen, fiffy, tollyjoy.

5y trước

Timakseh sis 😊

Anakku mahal, kalau ada manjaku mall ada banyak pilihan boleh pergi situ. Tapi saya suggest beli fiffy.

5y trước

Tula. Tnya mmber2 rmai kta anak ku mahal. Nk try tgk fiffy la. Tq sis 😊