Tips bersihkan hidung anak

Hai. Boleh tak mommies share kan tips macam mana nak bersihkan hidung anak ye? Nampak kotoran agak dalam kat hidung anak saya, tapi struggle nak keluarkan sebab anak meronta, risau tertolak masuk lagi dalam. Please share kan tips 🙏

3 Các câu trả lời

Anak sy sebulan hidung sumbat dgr mcm ada hingus. Sy beli sterimar spray dan nasal aspirator utk clearkan hidung dia. Kdg2 mmg dpt keluarkan hingus pekat. Awal2 x pandai, tp lama2 okay dah, ada cara n teknik Ida utk clearkan hidung baby.

Kalau saya bedungkan dulu dia pastu pegang kepala dia. Budak mmg tak selesa so buat cepat2.

Umur berapa sis?

1y trước

newborn, umur 1 bulan