makanan naikkan hb

Hai , boleh share tak makanan /buahan yg boleh naikkan hb ? Bimbang juga takut hb makin turun? sebab minggu lepas checkup hb dari 13.9 jatuh ke 12.1 . Jatuh banyakkk?

2 Các câu trả lời

Hb sy 10.0 smlm check. 😢 kawan sy br je melepasi hb rendah ni so dia cadangkan makan jambu batu byk2. Bayam merah tu celur2 then makan la. Jambu sy da try da mkn, tang bayam nanti weekend br try mkn.

5y trước

Yela😣 samela nak kena makan banyak2 ni , bimbang juga ni

Normal tu 12.1.hb 11.0 ke bwh yg bimbang.buahan spt jambu batu,sayuran bayam....elok

5y trước

Ye sis masih tahap normal tp pregnant bru 4months 😅 bimbang makin lama makin turun heheh btw trima kasih sis insyaAllah lepas ni makan sayur n jambu tu harap dgn izin Allah ada perubahan hb 😃