Tilam baby

Hai.. Boleh mamy bagi cdngan tak kt mane nak cari tilam baby yg berkualiti dan murah?

11 Các câu trả lời

Sy beli tilam tuk bby jnis biasa je sweet cherry...tp bby xnk tdo tilam dia😂😂😂nsb xbli tilam kekabu n etc...tgk2 dia nk tido tilam.biasa yg kita gune pkai..sbb dia leh luaskn lagi kwsn jajahan tuk tdo.. 😂😂😂✌

Sy beli dkt ikea. Tp tp tpppp....tetap jugak bby golek² atas tilam bodo² ni...xnk dia golek atas tilam dia sendiri😅. Tilam bodo² ni jugak sedap, sb mommy pun tumpang sekaki selit² hehe

Sy beli depkat shopee tilam kekabu harga dalam tiga puluh lebih macam tu ada 2 bantal peluk dan satu bantal biasa

4y trước

Boleh share link tak atau nama shopper tu? Tq in advance..

Saya suruh mak buat kan..sebab memang kami ada jual kekabu asli yang kait sndiri dari atas pokok😂

cari fb jannatul jamila..cantik n kemas dia buat..corak pon cntik²..tilam kekabu

Saya tak beli buat sendiri. Org tua² kata cari yg jenis kekabu.

Sy beli tilam patcwork tuje 😂 siap selimut. So far ok je

Byk je jual kat manjaku blh pilih harga dr mahal ke murah.

sy belikan baby tilam kekabu.. beli kt shopee

Mydin banyak